Uitgelicht

Uitnodiging ‘LOB bustour met het MBO’ op 16 oktober 2019

LOB bustour met het MBO in het kort

De tour brengt ons naar vier verschillende mbo locaties: twee van ROC Midden Nederland en twee van MBO Amersfoort. Het doel van deze tour is om mentoren te inspireren op het gebied van LOB en nieuwe ontdekkingen mee terug te nemen naar de eigen schoolorganisatie en het LOB-programma. Dit doen we door een beter beeld te geven over de wereld van mbo-scholen, afdelingen en opleidingen. We gaan in gesprek met mbo studenten en collega’s over LOB, de overstap en het onderwijs op het MBO.

De tour is van 12.00 – 16.30 uur. We starten en eindigen bij MBO Amersfoort, Hardwareweg 15 te Amersfoort. 

 

 

Sfeerimpressie van vorige bustour: 

 

Wie mogen mee:
De bustour is bedoeld voor mentoren, decanen, lob-coördinatoren, projectleiders en afdelingsleiders. Iedereen op het vmbo die meer wil weten over het mbo is van harte welkom!

 

Hoe nu verder:
Als bijlage hebben we de uitnodiging toegevoegd. Hierin staat de informatie over het programma, de tijden en de aanmelding. We verzoeken u dan ook om de uitnodiging te delen met uw team binnen school.

Bijlage: Programma LOB-bustour 16 oktober 2019 (link)

 

Aanmelden voor 7 oktober:
Voor het reserveren van de bus, catering, het aantal mensen dat meegaat, de badges e.d. is aanmelden nodig. Dit kan door een lijst met deelnemers door te mailen naar Daniël Kers, . De gegevens die we van iedere deelnemer nodig hebben zijn: voornaam, achternaam, functie, school, e-mailadres.  Deze gegevens kunt u via de mail of een Excellijst doorsturen.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Karen Molhoek, Daniël Kers     

LOB ambassadeurs,       Projectgroep, Sterk LOB in vmbo-tl.

                                          Taakgroep Aansluiting VO-MBO regio Eemland.